Säännöt

Sääntöjä

Toiminnassamme noudatamme yhteisesti sovittuja pelisääntöjä ja tässä niistä muutama muistutus.

Talkootyö

Maanantairastien ratamestariryhmät ovat KoS:n kotisivuilla. Jos sinulla on huomautettavaa taikka kysyttävää, ota yhteys Timo Ronkaiseen timo.ronkainen@anvianet.fi

Huhtikuussa ilmestyvään KoS:n Suunnistus-lehteen tuleva materiaali eli jutut, valokuvat, mainokset yms. tulee toimittaa 22.3.2019 mennessä Jarmo Kattilakoskelle (jarmo.kattilakoski@anvianet.fi) tai Terho Taarnalle (terho.taarna@gmail.com). Lehden jakelu hoidetaan talkoovoimin. Esa Saarela (puh. 06-8227249) hoitaa järjestelyn.

Mikäli sinulla on perittävää seuralta (kartantekijät jne.) täytä oheinen maksulomake ja lähetä se kuitteineen rahastonhoitaja Seppo Nurisalolle.

Kisoihin ilmoittautuminen

https://irma.suunnistusliitto.fi

Jos ilmoittaudut kisoihin, mutta joudut syystä tai toisesta jäämään pois, on sinun maksettava osanottomaksu takaisin seuramme tilille.

  • Jälki-ilmoittautumiset ja maksut hoidat itse, eikä maksuja makseta jälkikäteen takaisin.
  • Osall.maksukatto kansallisiin kilpailuihin on aikuisilla 10 kilpailua ja nuorilla 20 kilpailua
  • Lisäksi SM- ja AM-kilpailuihin ja tärkeisiin viesteihin seura maksaa kaikkien osanottomaksut.
  • Rastiviikoille ilmoittautuminen maksetaan halvimman portaan mukaan.
  • Ilmoittaudu ajoissa!

Nuoret 15–20 -vuotiaat toimittakaa lisenssimaksulomakkeet rahastonhoitajalle. Kansallisen tason kilpailuihin osallistuttaessa on SSL:n kilpailija/lisenssimaksu pakollinen. Lisenssit uusitaan Suomisport-palvelussa, jossa uudetkin lajin harrastajat voivat rekisteröityä ja lunastaa lisenssinsä.


   
Lisää uutisia
Kokkolan Suunnistajat
«  Lokakuu   »
Kategoriat